Sjømat fra Sørlandet. Foto: Fiskeeksperten
Måkene strømmer til når fisken biter. Foto: Tellus Works
Skjærgården er fin også vinterstid.
En drømmetur i skjærgården. Foto Vidar Moløkken Frittfallfoto.no
M/S Maarten er sertifisert for 100 passasjerer og har stor uteplass oppe på dekk.
Ulvøysund er ei av mange gamle uthavner på Sørlandskysten.

Vi mener at kvaliteten på maten er en viktig del av skjærgårdsopplevelsen. Vi har derfor et tett og langvarig samarbeid med Reinhartsen på fiskebrygga som har førsteklasses råvarer og retter fra eget kjøkken og røykeri. Spekemat, koldtbord og snitter får vi fra Torgrim Hansen catering. Vi har skjenkerett for øl og vin og alle våre priser er inkl. mva.

  • Havets Festbord:

    Her serverer vi det beste av havets råvarer. Tilberedt av mesterkokkene. Hør bare: rødmende reker, fylte krabbeskjell, grillet scampi, varmrøkt laks med chili og koriander, røkt laks, skalldyrsalat og potetsalat. Brød, smør og majones samt garnityr som dill og sitron. Dette serveres som en kurvertanretning pr. bordoppsett, eller som stående buffet om anledningen byr. Pris pr. kurvert: kr. 400,-
  • Skårungens Livrett:

    Enkelt og greitt - “Ta selvbord” med reker. Brød, majones, dill og sitron. Alltid en populær ekte Sørlandsrett.
    Pris pr. kurvert: kr. 270,-. Tillegg et 1/2 krabbeskjell: kr. 300,-
  • Losskipperens spekemat:

    Parmaskinke, seranoskinke, salami, eggerøre, potetsalat, brød og flattbrød. En deilig komposisjon. Pris pr. kurvert: kr. 360,- 
  • Dekksguttens lunsj:

    Sånn litt av hvert! Marinert svineflatbiff, hjemmelaget roastbeef, røkelaks og eggerøre, karbonade, waldorfsalat og skalldyrsalat. Brød, smør og konfekt. Pris pr. kurvert: kr. 290 ,- 
  • Landkrabbas gryterett:

    Biff Stroganoff. Bare en nytelse! Med ris, salat, dressing og franske baguetter. Pris pr. kurvert: kr. 290,- 
  • Maartens fiskesuppen:

    MS Maartens fløtelegerte fiskesuppe er et lite festbord i seg selv. I dens varme dyp venter de deiligste små overraskelser. Brød og smør ifølge. Pris pr. kurvert: kr. 170,-

    Vi komponerer gjerne andre retter om det er ønskelig. Bare si ifra...... 

  • Dessertforslag som følger:

    . Ostekake, bløtekake eller napoleonskake, kr. 80,-
    . Deilig wienerbrød med eggekrem, kr. 40,-
    . Jordbær med fløte, kr. 80,-
    . Assorterte frukter, kr. 50,-

 

  • Ellers serverer vi følgende:

    . Baguetter med ost / skinke, reker/ majones. Kr. 80,- pr. stk.
    . Halve rundstykker med pålegg. Kr. 45,- pr. stk.
    . Canapeer/ fingertapas fra kr. 37,- pr. stk.
    . Snitter. Kr. 60,- pr. stk
    . Et halvgrovt urtebrød fylt med provenceskinke og waldorfsalat, kr. 80,-
    . Hvetetortilla rullade fylt med spekeskinke, snøfrisk, sprø salat og ruccola eller Tapasinspirert røkelaksrull fylt med eggerøre, (tilsvarer ca. 2  rundstykker) kr. 120,-.
    . Grønnsaker med dipp, kr. 50,-

 

Drikke:


Viner:
Båtens hvitvin 1/1 fl. kr. 390,-. Sauvignon Touraine, Frankrike
Båtens rødvin 1/1 fl. kr. 390,-. Sangiovese Di Puglia, Italia
Båtens musserende vin 1/1 fl. kr. 420,-. Cava Brut Reserva.

Alkoholfrie drikker:
Mineralvann 0,50 l kr. 40,-
Lett Sørlands øl 0,33 kr. 40,-
Kaffe: kr. 20,-


Øl/ cider:
CB pils 0,33 l kr. 70,-
Cider 0,33 l kr. 80,-

Alle priser er inkl. 25% mva.

PS! Ta gjerne kontakt i god tid for å tilpasse arrangementet.

 

 Reker

 

 

Login Google+