Vi mener kvaliteten på maten er en viktig del av skjærgårdsopplevelsen og har derfor et tett og langvarig samarbeid med lokale leverandører.
Båten har skjenkerett for øl og vin.
Rekebord - Skårungens Livrett:
Ferske reker, brød, majones og sitron fra “Ta selvbord”. Alltid en populær ekte Sørlandsrett.
Maartens fiskesuppe:
MS Maartens fløtelegerte fiskesuppe er et lite festbord i seg selv. I dens varme dyp venter de deiligste små overraskelser. Brød og smør ifølge.
Linefiskerens festmiddag:
Her serverer vi det beste av havets råvarer. Tilberedt av mesterkokkene. Hør bare: rødmende reker, fylte krabbeskjell, grillet villreker, varmrøkt pepperlaks, røkt laks, skalldyrsalat og potetsalat. Brød, smør, majones samt sitron. Dette serveres som en stående buffet gjerne bak på dekk om været tillater det.
Losskipperens spekemat:
Fenalår, Spekeskinke, Spansk salami, Morrpølse, Oster, Aprikosmarmelade, Oliven , Ritz & speltkjeks, Eggerøre, potetsalat, melon, rømme, blandet salat, flatbrød, brød & smør. En deilig komposisjon.
Lunchretter/Fingermat:
Baguett ost / skinke
Baguett reker/ majones.
Snitter m/reker eller karbonade
1/2 Wraps
Wraps leveres med:
- Røkt laks wrap med eggerøre, syltet rødløk, agurk, salat og aioli
- Kylling wrap med syltet rødløk, tortillachips, paprika, karridressing og salat
Drikke:
Viner:
Båtens hvitvin
Båtens rosévin
Båtens rødvin
Båtens musserende vin
Øl/ cider:
Pils boks 0,33 l
Cider Boks 0,33 l
Alkoholfrie drikker:
Mineralvann 0,50 l
Kaffe/te
PS! Ta gjerne kontakt i god tid for å tilpasse arrangementet.