Sjømat fra Sørlandet. Foto: Fiskeeksperten
Måkene strømmer til når fisken biter. Foto: Tellus Works
Skjærgården er fin også vinterstid.
En drømmetur i skjærgården. Foto Vidar Moløkken Frittfallfoto.no
M/S Maarten er sertifisert for 100 passasjerer og har stor uteplass oppe på dekk.
Ulvøysund er ei av mange gamle uthavner på Sørlandskysten.

Timeprisen inkluderer båt, mannskap og drivstoff. Timeprisen regnes fra det klokkeslett båten er bestilt, og til den siste gjesten er i land. Avg. Kristiansand med retur Kristiansand. Leietid minimum to timer.

Ved bestilling blir det sendt ut et depositum på 50 % av båtleien. Faktura for resterende båtleie, mat og drikke, vil bli tilsendt etter at turen er kjørt. Forfall: 14 dager.

Vi har full forståelse for at den enkelte kunde må avbestille på grunn av inntrufne omstendigheter. På grunn av kort og hektisk sesong betyr dette imidlertid direkte tap for oss dersom dette ikke gjøres i god tid i forveien. Ved avbestilling senere en 14 dager må 50 % av båtleien betales. Ved avbestilling senere enn 4 dager må hele båtleien samt bestilt mat betales.

Har dere andre ønsker en det som står på vår meny, vennligst ta kontakt. Vi prøver å imøtekomme alles behov. Regulering av antall kuverter må skje senest tre dager før avgang. Bestilling av mat må være oss i hende senest 7 dager før avgang. Alle priser på mat og drikke er inkl. mva.

 

 Reker

 

 

Login Google+