Skal dere arrangere møter, konferanser eller kun ønsker et sosialt arrangement? M/S Maarten står også i sommer klar for å gi dere en unik skjærgårdsopplevelse. Sammen kan vi lage spennende opplevelser som kan kombineres med Bragdøya Kystkultursenter, Verftet i Ny-Hellesund eller hva med en tur gjennom Blindleia til Brekkestø. M/S Maarten har plass til 100 personer med 70 stoler nede i salongen og god plass oppe på soldekk. Priser fra kr. 6.600,- pr. time. Bli med M/S Maarten gjennom Blindleia.

  • Tusen takk. Dere reddet dagen med super fleksibilitet, god service og hyggelig tur! 15.06.2022.
  • Det ble en flott opplevelse med Maarten gjennom Blindleia til Lillesand, men veldig hyggelig mannskap, god mat og utrolig flott vær. Dette er en tur vi trygt kan anbefale til andre. 18.05.2022.
  • God service og hyggelig personal på selve båtturen! Oppfølgningen fra vi bestilte turen til slutt var meget bra!! 16.05.2022.
  • Utrolig fin tur Kristiansand-Lillesand i sol, flott natur, god mat og meget hyggelig personell. Vi kan trygt anbefale tur med Maarten og kommer gjerne tilbake ved en senere anledning. 09.05.2022
  • Vi var veldig fornøyd med turen, og at ruten ble tilpasset vær og vind. God service, guide, mat og drikke! Kapteinen tok oss med til steder vi ikke hadde vært før. 2019.

Når dere får bedriftsbesøk fra utlandet eller andre steder i Norge kan vi tilby en tur ut i skjærgården. Gjester til byen er veldig imponert over den skjærgården som vi har her nede på Sørlandet og vi er stolte over å vise den fram. Vi hjelper med forslag

Skal dere arrangere kurs- og konferanser og ønsker å vise fram skjærgården i Kristiansand? Møtedeltakerne trenger gjerne litt frisk luft mellom møtene og vi kan tilby lunsjturer på 2 timer som inkluderer frisk luft, en minnerik skjærgårdsopplevelse og god mat og drikke. Ønsker dere forslag til turer, eller informasjon om priser, hvilken meny vi har, eller kontakt med oss?

1. Oppleve den vakre skjærgården utenfor Kristiansand
2. Samvær med gode venner
3. God mat og drikke
4. En uforglemmelig tur gjennom den populære Blindleia
5. Gi dine forretningsforbindelser en unik Sørlandsopplevelse

La sommerfesten for de ansatte i år gå gjennom Blindleia til Brekkestø. Turen varer i 4 timer og gir dere det beste av den Sørlandske skjærgård. Om bord serverer vi gjerne skalldyrbord fra Sørlandet eller hva med et spekebord. Drikke fås om bord enten på

Skal dere har sommerfesten på Bragdøya, på Gladkjøkken på Flekkerøy eller på ei privat brygge i sommer? Vi kjører dere gjerne ut og henter dere igjen. Det er alltid hyggelig med en liten sightseeingtur mellom holmer og skjær før dere går i land. M/S Maarten har kapasitet til 100 passasjerer med 72 stoler nede i salongen og stor plass oppe på soldekk. Vi kommer inn til de fleste brygger bare det er vann nok. Trenger dere noe lett å spise på vei ut eller kontakt med oss?

Vi som jobber på M/S Maarten legger stor vekt på at det skal være sikkert om bord. Vi bruker derfor mye ressurser på at båten skal være i god stand og at de som jobber ombord har godkjent utdannelse og kurser. Det er også laget en beredskapsplan i forbindelse med Beredskapsplan pandemier.

Skal dere gifter dere i sommer eller fyller du rundt år og ønsker en litt spesiell feiring? Vi kjører gjerne bryllupsgjester en tur i skjærgården mens brudeparet er hos fotografen. Om bord i M/S Maarten har vi også gjentatte ganger feiret

Selvom det blæs. Blæs mye. Enda mer blæsing og ennå mer bølger. -Så kommer Maarten. Selv om sommeren ikke kommer og varmer turistene så gjør du det. Sight seeing i stiv kuling. Vi ser deg ofte stampende modig mot bølgene med ennå modigere turister.