MS Maarten Blindleia Lillesand Kristiansand

Bli med på en tur med M/S Maarten du sent vil glemme.

Vi kjører over åpne havstrekninger og gjennom trange sund før vi kommer inn i Blindleia med rolig farvann, lunt og vennlig landskap. 

Her finner vi eldre bebyggelse med særegen arkitektur fra tidligere århundre som er godt bevart, små og store sommerhytter og interessante historiske minnesmerker. Turen ender opp i Lillesand hvor du kan rusle mellom hvitmalte trehus og besøke det historiske Lillesand hotel Norge, hvor den berømte forfatteren Knut Hamsun var stamgjest på 1930-tallet.

Turen starter i Kristiansand kl. 11.00
Retur fra Lillesand kl. 14.00

Priser (voksne/barn):
Fra Kristiansand kr. 400,-/ 200,-
Fra Lillesand kr. 300,-/ 150,-

Sett av en dag i ferien og bli med på en fantastisk tur gjennom Blindleia med M/S Maarten.

Covid'19
M/S Maarten er sertifisert for 100 personer, men på grunn av Covid-19 har vi for øyeblikket kun plass til ca. 50 personer på disse turene. Om bord har vi ekstra renhold og vi desinfiserer salongen mellom hver tur. Det står hånddesinfeksjon flere steder om bord. Bordene er merket med antall personer. Informasjon er slått opp ved toalettene og flere andre steder. Sikkerhet og smittevern er veldig viktig for oss som jobber på M/S Maarten, så hjelp oss å holde 1 meter avstand når du er om bord. Hvis vi er nødt til å avlyse turen p.g.a. Covid'19 returnerer vi selvfølgelig innbetalt beløp.
For mer informasjon kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 906 17 218.

 Bli med M/S Maarten gjennom Blindleia.