Sjømat fra Sørlandet. Foto: Fiskeeksperten
Måkene strømmer til når fisken biter. Foto: Tellus Works
Skjærgården er fin også vinterstid.
En drømmetur i skjærgården. Foto Vidar Moløkken Frittfallfoto.no
M/S Maarten er sertifisert for 100 passasjerer og har stor uteplass oppe på dekk.
Ulvøysund er ei av mange gamle uthavner på Sørlandskysten.

Skal dere arrangere møter, konferanser eller kun ønsker et sosialt arrangement? M/S Maarten står også i sommer klar for å gi dere en unik skjærgårdsopplevelse. Sammen kan vi lage spennende opplevelser som kan kombineres med Bragdøya Kystkultursenter, Ny-Hellesund Kystfort eller hva med en fisketur. Priser fra kr. 5.400,- pr. time.

Når dere får bedriftsbesøk fra utlandet eller andre steder i Norge kan vi tilby en tur ut i skjærgården. Gjester til byen er veldig imponert over den skjærgården som vi har her nede på Sørlandet og vi er stolte over å vise den fram. Vi hjelper med forslag

La sommerfesten for de ansatte i år gå gjennom Blindleia til Brekkestø. Turen varer i 4 timer og gir dere det beste av den Sørlandske skjærgård. Om bord serverer vi gjerne skalldyrbord fra Sørlandet eller hva med et spekebord. Drikke fås om bord enten på

Skal dere arrangere kurs- og konferanser og ønsker å vise fram skjærgården i Kristiansand? Møtedeltakerne trenger gjerne litt frisk luft mellom møtene og vi kan tilby lunsjturer på 2 timer som inkluderer frisk luft, en minnerik skjærgårdsopplevelse og god mat og drikke. Ønsker dere forslag til turer, prisermenyforslag eller kontakt med oss?

Har dere bestilt middag på Verftet i Ny-Hellesund og trenger transport fram og tilbake. Vi kjører dere ut og henter dere igjen etter at arrangementet er ferdig for kr. 20.000 inkl. mva. M/S Maarten har kapasitet til 100 passasjerer med 72 stoler nede i salongen og stor plass oppe på soldekk. Trenger dere noe lett å spise på vei ut eller kontakt med oss?

Mens vi cruiser gjennom Blindleia på vei til Brekkestø serverer vi sprudlende champagne og jordbær. Her får vi det beste av den Sørlandske skjærgården med blått hav, trange sund og gamle uthavner. 2 glass og jordbær kr. 360,- pp. Velkommen om bord!

 

Mens vi seiler vestover mot Ny-Hellesund smaker vi på forskjellige øltyper, mange fra Sørlandet, men hvilke? Tipp og bli med i trekningen. I Ny-Hellesund går vi land og ser på Kystfortet fra 2. verdenskrig. En tur litt utenom det vanlige.

 

Skal dere gifter dere i sommer eller fyller du rundt år og ønsker en litt spesiell feiring? Vi kjører gjerne bryllupsgjester en tur i skjærgården mens brudeparet er hos fotografen. Om bord i M/S Maarten har vi også gjentatte ganger feiret

Selvom det blæs. Blæs mye. Enda mer blæsing og ennå mer bølger. -Så kommer Maarten. Selv om sommeren ikke kommer og varmer turistene så gjør du det. Sight seeing i stiv kuling. Vi ser deg ofte stampende modig mot bølgene med ennå modigere turister.

1. Oppleve den vakre skjærgården utenfor Kristiansand
2. Samvær med gode venner
3. God mat og drikke
4. En uforglemmelig tur gjennom den populære Blindleia
5. Gi dine forretningsforbindelser en unik Sørlandsopplevelse

Vi som jobber på M/S Maarten legger stor vekt på at det skal være sikkert om bord. Vi bruker derfor mye ressurser på at båten skal være i god stand og at de som jobber ombord har godkjent utdannelse og kurser. 

 

 Reker

 

 

Login Google+