Har dere grupper som trenger litt frisk luft og en minnerik opplevelse? Vi bor i en landsdel som har en unik skjærgård som vi ønsker å vise fram. Vi tilbyr kultur, hygge og gode opplevelser. M/S Maarten har mange turer som egner seg for grupper opp til 100 personer.

PS! Ta gjerne kontakt i god tid for å tilpasse arrangementet.

Etter å ha sittet stille i et møtelokale kan det være godt med litt frisk luft samt å få noen nye opplevelser. Det er også en fin måte å bli kjent med andre deltakere på, utveksle erfaringer og få nye kontakter.

Vi tilbyr en rundtur i Kristiansand skjærgård og serverer lunsj underveis. Ønsket vårt er at de som besøker Kristiansand får en opplevelse som de vil huske oss for slik at de kommer tilbake til Kristiansand en annen gang. Vi henter både på Sjøhuset og kai 6. Varighet 2 timer. Priser.

M/S Maarten er sertifisert for 100 personer og har 70 plasser nede i salongen og god plass oppe på soldekk. Maarten kan leies for turer mellom Arendal og Mandal men hovedhavna vår er i Kristiansand. Timeprisen vår er fra kr. 6.000.

Vi som jobber på M/S Maarten legger stor vekt på at det skal være sikkert om bord. Vi bruker derfor mye ressurser på at båten skal være i god stand og at de som jobber ombord har godkjent utdannelse og kurser.

Kristiansand er kjent for sin unike skjærgård med hundrevis av øyer og holmer, gamle uthavner, smule farvann og et yrende båtliv. De gamle Sørlandshusene ligger på rekke og rad. Disse er bygd rundt 1800-tallet, men hvorfor er de hvite og hvorfor heter det Skipperhus? Dette ønsker vi å vise fram til de som besøker Kristiansand slik at de kan få et enda bedre minne å ta med seg hjem.

Vi kjører både vestover til Ny-Hellesund og østover gjennom Blindleia til Lillesand. Om bord serverer vi havets delikatesser eller nydelig anrettet spekemat for å nevne noe. Vi har skjenkebevilling for både øl og vin.

Her kommer litt skryt:

  • Hei! Ja, vi var veldig fornøyd med turen, og at ruten ble tilpasset vær og vind. God service, guide, mat og drikke! Vestfold Fylkeskommune 2019
  • Hei igjen! Gruppen var meget godt fornøyde med båtturen. Og det var også meget godt fornøyde med guiden. Risdal Touring 2019
  • Vi tar gjerne en ny tur med MS Maarten. Betjeningen var førsteklasses og turen nydelig. Kapteinen tok oss med til steder vi ikke hadde vært før. Anonym 2019
  • Vi var veldig fornøyde med turen og med dere. Alltid like hyggelig om bord. Vi sees nok neste år også. Mandal Kommune
  • Vi hadde en fin tur. Behagelig og imøtekommende mannskap. Agder Taxi 2019