facebooktripadvisor

M/S Maarten ønsker deg velkommen ombord. Vi tilbyr kultur, hygge og opplevelser. Rammen rundt det hele er vår vakre, sørlandske skjærgård. M/S Maarten er svært populær og går i jevn trafikk hele sommerhalvåret. Vi skreddersyr bla. representasjonsturer og firmaturer etter kundens behov. En garantert minneverdig opplevelse!

Lurer du på noe, ta gjerne kontakt for en helt uforpliktende prat. Vi tilpasser arrangementet til ditt behov så godt vi kan.

M/S Maarten passer utmerket for grupper opp til 100 personer. Øvre dekk gir deg det overblikket du trenger, og i cabinen har vi 70 komfortable sitteplasser. Båten er utstyrt med store vinduer som gjør det mulig å oppleve serverdighetene fra en lun atmosfære.

Selv om M/S Maarten har stor passasjerkapasitet, er ikke båten større enn at den lett legger til de fleste steder av betydning. Derfor egner båten seg godt om man ønsker å gå i land for så å bli hentet senere.   

Opplevelsene venter rundt neste odde...

Gjennom vårt chartersystem for næringslivet, organisasjoner og institusjoner, har vi tilrettelagt alle forhold for en vellykket tur. Vi tar hånd om alt fra bestilling, menyforslag, guider og ellers alt som  forventes. I tillegg kan vi sammen lage spennende opplevelser for gjestene i form av "events " som  kan dreie seg om helt spesielle arrangementer. Disse kan lages i kombinasjon med f.eks. Bragdøya Kystkulturmuseum, åpent kystfort i Ny Hellesund eller rene skjærgårdsturer. Om nødvendig kan det meste av tekniske AV-utstyr arrangeres etter behov.

Felles for alt er at du selv kan føle deg som gjest i vårt felles arrangement.

PS! Ta gjerne kontakt i god tid for å tilpasse arrangementet.

Her kan dere se en liten film om noen av våre turer:

Blindleia med Ulvøysund  Randesund skjærgård  Ny-Hellesund Mandal skjærgård