facebooktripadvisor

Båtsesongen er slett ikke over. Bli med M/S Maarten på en litt annerledes skjærgårdstur. Vi har flere ideer om hva som skal til for at ditt arrangement skal bli minneverdig.

Nå er det bare å kle seg godt og bli med på en uforglemmelig tur mellom holmer og skjær. Sommergjestene har reist hjem og skjærgården ligger der stille og rolig. Vi opplever både stille hav, strålende sol, fiskere som prøver fiskelykken og et spesielt lys som vi ikke opplever på sommeren. Å oppleve havet når det blåser litt er også veldig fascinerende. Ombord på M/S Maarten sitter vi tørt og varmt og kan nyte noe godt å spise med tilhørende drikke. Vi har skjenkebevilling for både øl og vin.

Havnerundtur med lokalkjent guide

Opplev Kristiansand fra sjøsiden. Rundt Kristiansand havn finner vi mange forskjellige bedrifter og store naturområder ute på øyene. Guiden vår loser oss over byfjorden forbi Glencore Nikkelverk og Elkem før vi går i land på Bragdøya. Her kan vi ta en rusletur samt se på makrellutstillingen i Saltebuene. Villsauene er ute hele året. Når dere kommer om bord igjen serverer vi noe varmt å drikke før turen går videre ….. Varighet fra 2 timer og oppover.

Forsvarsverk i fjorden

Langs Sørlandskysten er det mange forsvarsverk og krigsminner fra 2. verdenskrig. Vi kjører vestover mot Fredriksholm Festning som ble bygget i 1662 og tilsammen hadde festningen 24 kanonen. Vi går i land på Kystfortet i Ny-Hellesund som er et av de best bevarte restene etter tyskernes aktiviteter under krigen. Hensikten med anlegget var å sperre av Høllefjorden mot allierte invasjoner og å beskytte kysttrafikken og den vestlige innseilingen til Kristiansand. Ny-Hellesund er en av de største og best bevarte uthavnene langs Sørlandskysten. Vi stiller med en lokalkjent guide. Varighet 3,5 timer.

Gi møtedeltakere en opplevelse de vil huske

Hva med å ta lunsjen ute i skjærgården? Etter å ha sittet stille i et møtelokale kan det være godt med litt frisk luft samt få noen andre opplevelser. Det er også en fin måte å bli kjent med andre deltakere på, utveksle erfaringer og få nye kontakter. Vi tilbyr en rundtur i Kristiansand skjærgård og serverer lunsj underveis. Ønsket vårt er at de som besøker Kristiansand får en opplevelse som de vil huske oss for slik at de kommer tilbake til Kristiansand en annen gang. Vi henter både på Sjøhuset og kai 6. Varighet 2 timer.

PS! Ta gjerne kontakt i god tid for å tilpasse arrangementet. Høsttur med M/S Maarten.